Nyårslöften


17:31
05/01
Kikar in här mitt i tentaplugg och tentaångest för att skriva av mig lite (som omväxling - jag håller på med mina sammanfattningar och vill inte veta hur många tecken jag har skrivit den senaste veckan haha)
 
Jag tänkte skriva ner mina nyårslöften / nyårsmål / whatever. Jag gillar inte heller att man tror att man ska bli en ny människa bara för att det är ett nytt år - men det är ett så bra tillfälle att sätta sig ned, utvärdera året och komma på vad man vill och behöver utveckla.
 
2016 vill jag : 
Må bra! Vad det nu inbegriper. Mår jag bra av att äta 200 gram choklad en dag vill jag göra det och mår jag bra av att träna en annan dag så vill jag göra det. Jag tror att det viktiga är att jag tar mig tid för mig själv helt enkelt bara.
♦ Fotografera mera. 2015 måste varit mitt allra sämsta fotoår sedan jag fick min första kamera, och då har jag ändå fått / köpt 2 objektiv under 2015. Det är inte okej någonstans. Jag mår bra av att fotografera, så kommer jag igång med det slår jag ju två flugor i en smäll så att säga.
♦ Läsa mer böcker. Jag älskar verkligen att läsa (annat är kurslitteratur alltså) och har några böcker som väntar på mig i bokhyllan. I sommar kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0