En trött vecka


21:52
29/10
Jag vet inte varför, men den här veckan har varit sjukt jobbig. Jag har gått runt som i en dvala, och är mest förvånad över att det redan är torsdag.
 
Jag tror dock att det var gårdagen som tog knäcken på mig på riktigt. Jag såg fram emot att komma hem tidigt, men då var hela södra stambanan avstängd pga nedriven kontaktledning igen. Så efter att ha suttit på ett tåg ute i skogen utanför Eslöv i nästan en timme och sedan åkt ersättningsbuss så var jag hemma två timmar senare än vanligt. Nu blickar jag mot helgen, grupparbetet är inskickat och mellan mig och helgen finns nu bara en föreläsning imorgon. 

Pumpa och en helg hemma


21:48
18/10
 
Nu har jag precis kommit tillbaka till min lägenhet efter en helg hemma hos familjen. Igår var vi och åt på Texas Long Horn i Jönköping (och jag är nästan fortfarande mätt sen dess). Idag har jag varit och fikat på bästa Thimons och gått en promenad med en saknad vän. Bra helg helt enkelt.
 
Jag hade dessutom fått för mig att jag skulle skära ut en pumpa den här helgen, och efter att ha letat i flera affärer så hittade vi tillslut en affär som sålde pumpor så att jag kunde få karva lite. Nu står den och lyser så fint på trappan hemma hos min familj. 
 
 

Välkommen hösten


19:24
10/10
 
 
Nu är hösten här. Jag gillar det inte, minst 6 månader om året går jag runt och fryser och det enda som håller mig uppe är tanken på att det kommer att bli vår och sommar igen. 
 
De här lyktorna kommer från Mio, 19 kronor styck. Som hittat. Jag tycker att de lyser så himla fint.
 

Study mode


10:33
09/10
 
En kopp kaffe så kör vi sen.. På tal om ingenting så har jag blivit sjukt koffeinberoende sen i somras (fri tillgång till kaffe hela dagarna på sommarjobbet för även något negativt med sig). 
 
Idag har jag bara en övning i skolan, men den börjar inte förrän kl 14. Rejäl sovmorgon men helgen börjar sent. Håll ut, det är ju i alla fall fredag! Nu måste jag försöka läsa lite, och göra färdigt uppgifterna till övningen. 
 
Trevlig helg!

Kvällsfika med favoritte


20:26
08/10
 
Efter en dag med lagom mycket plugg (det brukar bli för lite, hehe) så intar jag soffläge för att kolla på Lyxfällan och Hela Sverige bakar, mina favoritprogram. 
 
Jag smakade det här teet sist jag var hos frisören, och sen dess är jag såld. Så jäkla gott. Men så älskar jag ju allting med rabarber också. 

Hur längesen som helst


17:58
07/10
Jag har inget bra svar på varför jag inte har bloggat sen i våras, mer än att jag har haft fullt upp sen sist. Jag har haft ett sommarlov som gick i raketfart, mycket pga av att jag hade världens bästa sommarjobb med världens bästa kollegor. Sen jag kom tillbaka till lägenheten och skolan började har jag antingen pluggat järnet, eller försökt hitta ursäkter för att inte plugga. Vi gick ut stenhårt med att få 150 sidor att läsa första dagen, och sen har det bara fortsatt. Jag tror i och för sig att i princip alla ligger efter, och det är ju positivt i alla fall, man blir inte riktigt lika stressad.
 
Det har tyvärr gått riktigt dåligt på fotofronten, trots att jag har en ny stad och ett nytt landskap att upptäcka. Jag hoppas att hösten ska ge mig mer tid att fotografera, men nu ser det tyvärr lite dåligt ut med det.
 
Jag ska dock försöka bli lite bättre på att faktiskt skriva av mig, det behövs!
 
Jag ska även säga tack till er trogna söta som trots mitt uppehåll på flera månader ändå klickar er in, ni är ju guld! 

RSS 2.0