Ugglor


19:14
11/03
 
De här ugglorna verkar vara helt hypade just nu, alla vill få tag på dem. Igår såg jag på facebook att Rusta skulle ha fått in ugglorna igen (bara det är ju sjukt) så jag passade på att gå in där eftersom det ändå ligger bredvid mataffären. Och nu står ugglorna så fint i min hylla här hemma.

När det är helt okej att äta rester


19:05
11/03
 
För någon vecka sen köpte jag och D hem Jensens favoritsås och lagade lite extra "lyxig" mat. Ungefär hälften av såsen blev kvar, så i måndags köpte jag potatisgratäng och stekte kyckling till det. Det blev hur mycket mat som helst och därmed rester! (med facit på hand så borde jag nog gjort ytterligare en portion till av det haha) Happy day för en ensam student alltså. Igår så värmde jag till allting och guuuud vad gott att få lyxa till det med något annat än pyttipanna eller makaroner. Hällde på all sås som var kvar, och ja, det var för mycket, men ja, sås är alltid gott. ;) 

Vardagslyxa med jordgubbar ♥


17:28
09/03
 
För mig är jordgubbar bland den bästa vardagslyxen som finns. Därför är jag överlycklig över att butikerna säljer spanska jordgubbar hyfsat billigt nu, så att jag kan ha det hemma nästan hela tiden.
 
Idag började vi en ny delkurs, konstitutionell rätt. Jag började planera hur mycket jag har att läsa till den här delkursen, och jag kände att jag kommer att få isolera mig totalt ibland ifall jag ska hinna med att läsa allt. Men det ordnar sig nog.

Vårkänslor


14:06
09/03
 
Jag har aldrig tyckt om vintern. Det är kallt, man blir blöt, och det är allmänt jobbigt att ens vara ute. Därför blir jag så himla jättelycklig när våren kommer. För några veckor sedan sprang jag och tog kort på vårblommor med mobilen i Lund, helt lyrisk över att de dök upp redan i februari (!!!), men det är ju livet som skåning. Ett annat vårtecken för mig är när man är ute på crossbanan de första gångerna. Det är oftast kalltsomfan, men åh vad det säger att sommaren är pågång. Vad jag längtar.
 

8 Mars


21:57
08/03
 
 
Nu har jag däckat i soffan framför tv:n med ett glas äppeljuice. Det har varit en hektisk vecka med tentaplugg, tenta, firande av att tentan var över, och så har jag kirrat ett sommarjobb som jag verkligen ville ha. En riktigt bra vecka, men jag hoppas att nästa blir lugnare.
 
Imorgon måste jag se till att städa i lägenheten, det har blivit ganska stökigt när jag har haft så fullt upp, jag har bara fått lämna allt helt enkelt.

Tentatider


21:58
02/03
 
Det är helt sjukt hur träffsäker det här klippet är! Precis såhär pluggar jag just nu 
 
På fredag skriver jag mina första tenta. Isch. Försöker lindra min tentaångest med jordgubbar, choklad och Coca Cola, men det går sådär. Är mest nervös för att det är första tentan tror jag, men jag får göra mitt bästa helt enkelt, mer kan man inte begära!
 
Hoppas på att kunna ta upp bloggandet ordentligt efter tentan sen i alla fall, börjar få tillbaka lite inspiration, wiiie

RSS 2.0