Study law like a boss


19:39
22/01
Hej bloggen! Jag ligger verkligen efter här, igen... Finns dock inte så mycket att säga om det. Förra veckan började jag på Juristprogrammet på Lunds universitet (pampigt, eller hur?) Hittills trivs jag jättebra med utbildningen, föreläsningarna är bra och intressanta, människorna trevliga osv. Har extrem hemlängtan bara, men det börjar släppa som tur är. Imorgon ska jag dock hem (vi säger att jag har två hem för tillfället) för första gången sen jag flyttade, det blir spännande hur det går. Jag är lite nervös för att jag aldrig mer kommer att vilja åka därifrån bara. 
 
 
 

En flytt senare


16:42
04/01
Nu har jag landat i min första egna lägenhet. Det blev en 1,5:a i Hässleholm, cirka 30 minuter från Lund där jag kommer att gå i skolan. 
Insåg tidigt att det är typ mission impossible att få en lägenhet i Lund, och jag tror inte att varken korridorsrum eller inneboende är min grej riktigt, så då blev det den här lägenheten. Trots att den har lite skavanker här och där så är den chamrig på sitt sätt tycker jag, högt i tak och bra ljusinsläpp i alla fall, så jag hoppas på att jag får lite lust att fotografera snart. Bilder kommer när jag fått ordning på det sista, jag har en hel dags städning framför mig ganska snart i alla fall.
 
Hoppas att jag kommer att trivas både i lägenhet och med utbildningen, just nu känns allting nervöst och konstigt bara.

Om mig


20:39
01/01
 
Emma Petersson, 20 år gammal
Pluggar till jurist i Lund, bor i Skåne men har hjärtat i Småland.
 
Tycker om inredning, smink och hår, motocross och fotografering. 

Kamerautrustning


00:00
01/01
Kamerahus
Canon EOS 7D
 
Objektiv
Canon EF 70-200 mm f/4L USM
Sigma 17-50 mm f/2.8 EX DC OS HSM
Canon EF 50mm f/1.8
Tamron SP AF 90mm f/2.8 Macro
 
Tillbehör
Fjärrutlösare, stativ osv.. 
 

RSS 2.0