Äntligen internet igen


16:20
29/04
 
Har hittat typ världens bästa lunch - spaghetti med paprikapesto! Matkoma i flera timmar, gaaah så gott!
 
När jag kom hem efter helgen var mitt internet helt dött. Efter diverse strul då jag fått leka it-tekniker tillsammans med kundtjänsten flera gånger + fått ett nytt, (men trasigt) modem MEN en fungerande strömsladd så är det äntligen igång! Vet dock inte om det är positivt eller negativt för mitt tentapluggande - utan internet finns det inte så mycket som kan distrahera. Som vanligt så är jag så nervös så att jag inte vet vart jag ska ta vägen inför tentan, men äh, det löser sig nog. Det brukar det alltid göra.

20 år


07:41
16/04
För idag fyller jag 20 år! Hjälp... När jag var ungefär 5 år så trodde jag att man hade barn + hus + jobb vid den åldern. Hehe. Firar med seminarium + föreläsning i skolan, sen tar jag tåget hem till familjen för att bli ordentligt firad!
 
 

Only in Nässjö


17:37
13/04
Det finns få saker jag tycker om med min hemstad, men en sak jag älskar är notiserna i lokaltidningen. Vad sägs om...
 
"Papperslapp brann i Nässjö"
 
"Vinkade till okänd man - polisanmäls"
 
och den senaste: "Polisanmäler hård duschstråle"

Studenttips


10:33
10/04
 
Som student kan det kännas både onödigt och tråkigt att behöva lägga pengar på smink. (Jag är sån i alla fall, jag vill ha bra grejer, men det syns ju inte, men ja samtidigt så syns det mycket väl. Väldigt skumt resonemang – Jag vet!) Ett tips är då att börja prenumerera på en tidning när de skickar med bra premier. Kommer man bara ihåg att säga upp prenumerationen så är det kalas. Jag fick produkterna ovan + 6 nummer av Veckorevyn för typ 250 spänn. Som hittat.

Operation flika lagbok


20:52
09/04
 
Funderade en del på det här med flikar eller inte flikar innan jag bestämde mig. Jag fick tyvärr tag på några konstiga flikar, trots att vi köpte i Campusbokhandeln, men några kunde jag få dit i alla fall. Attans pilligt när det inte stämmer med ordningen bara. Och nu känner jag mest, fan, det hade nog varit bättre utan flikjäklarna. :) Men jaja, förhoppningsvis ska det bli lite lättare att hitta i klumpen nu!
 

Torsdag 9/4


20:23
09/04
 
Nu ligger jag efter med bloggandet igen... Vilket är konstigt, för jag tycker ju att det är riktigt kul egentligen! Ska försöka komma igång med att fota och skriva lite mer i alla fall.
 
Efter påsk har jag legat däckad i förkylning/influensa/whatever. Som tur är så har vi inte haft så mycket tid i skolan den här veckan, så jag har kunnat bädda ned mig för att bli frisk. Jag tror och hoppas att det har släppt lite nu. Det är riktigt mycket att läsa just nu, jag växlar mellan att ha panik över att jag ligger efter och känna mig cool. 
– I'm motivated by a fear of failure instead of a desire to succeed. #LawStudentProblems

RSS 2.0