Close-up filter


15:20
19/09
 
Häromdagen beställde jag hem ett set med close-up filter till ett av mina objektiv. Jag insåg att jag som fattig student inte kommer att ha råd med objektiv på ett tag, då jag kommer att bli en ännu fattigare student inom en allt för snar framtid. Resultatet blev bättre än väntat, och jag hoppas på att kunna testa filtrena ordentligt i helgen eller i nästa vecka. 
 
Nu ska jag snart åka till jobbet, kort kväll i alla fall, sen lutar det åt att jag stannar och köper chips på vägen hem. Så chipssugen. 

Ränneslättsloppet 2014


14:52
17/09
Canon EOS 7D + Canon EF 70-200 f/4 L USM
 
I helgen gick det 29:e Ränneslättsloppet i Eksjö, så där befann jag mig nästintill hela helgen. Åkte dock hem och sov eftersom jag kände av förkylningen en hel del.  
 
Till söndagskvällen åkte jag hem för att jobba som rösträknare i samband med valet. Mina nagelband är verkligen slaktade efter allt bläddrande och öppnande av kuvert och hade det inte varit för alla kakor och allt godis hade jag somnat sittande där eftersom jag var så trött, men det gick bra det också.

Ljung


19:44
10/09
Canon EOS 7D + Canon EF 50 f/1.8
 
Idag kände jag att det kliade i avtryckarfingret för första gången på nästan 2 år, och jag ville bara hämta kameran och fota allt möjligt. Dock så regnade det ute nästan hela dagen, så jag stannade inne och fixade med en del gamla bilder istället. Det är ju inte fel det heller.

Välkommen hit!


15:57
10/09
Äntligen har jag fått min nya bloggdesign färdig. Blogglust har jag nog gått runt och haft ganska länge nu, men jag kände för en nystart. Och i sommar har jag jobbat så mycket så att jag inte hunnit sätta mig ner ordentligt och göra mina ideér till verklighet.
 
Förra veckan blev jag sjuk, och konstigt nog så kodar jag designer bäst när jag är sjuk, helst när jag har feber. Mycket märkligt. Men tack vare den här förkylningen/vad det nu är så kan jag börja blogga igen, på en fräsch sida.
Men iallafall, jag hoppas att ni kommer att trivas lika bra som jag kommer att göra här!

RSS 2.0